perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ihan extemporeena Pölkkilässä

Tunnustamme. Kummilla kengillä on ollut armoton aukko yleissivistyksessä. Blogissamme ei vielä kertaakaan ole asianmukaisesti perehdytty Terhi Pölkin kenkien maailmaan. Kysehän ei ole siitä, etteikö aiheesta ole puhuttu. On toki. Otsikkokin on ollut keksittynä jo tovin. "Pölhöt Pölkkilässä". Alkuperäinen suunnitelma oli mennä tsekkailemaan Pölkin Sample Sale, mutta koska Mia keskittyy ainoastaan slow-bloggailuun New Yorkin hengessä ei se onnistunut. Onneksi perjantaisen iltapäivän piristykseksi apuun riensi ystävättäremme J, ja extempore käynti Pölkkilässä.

Terhi Pölkin myymälä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Vironkatu 8, 00170 Helsinki. Älä anna työhuoneenomaisen tunteen estää itseäsi ovenkarmiin tarttumisessa, sillä sinut palkitaan varmasti. Lämpimän vastaanoton tarjoaa työhuoneen koira, joka pitää huolen, että sinut ja hänet huomataan. Meidät yhtä lämpimästi otti vastaan myös työhuoneen emäntä, itse suunnittelija Terhi Pölkki.

Kerrankin Kummien kenkien ajoitus oli täydellinen. Liikkeeseen oli juuri saapunut S/S14 valikoima, ja niitä ihaillessamme emme voineet olla ihmettelemättä, miksi emme olleet aiemmin myymälässä käyneet.

Terhi Pölkki S/S14
Ihanaa, vihdoin Kummissa kengissä myös pakollinen söpö koira!
Huumaantuneina koirasta, kengistä ja Pölkistä itsestään oli tässä vaiheessa enää mahdotonta vastustaa sovittamisen kiusausta, ja ihanaakin ihanampi Stella puukenkä sujahti Sadun jalkaan ystävättäremme J:n istuttaessa Milaa omaansa.

Stella - Black


MILA Flat: Black - Blush tai Black -Wine

Kenkien ihanuuden lisäksi, ehdotonta luksusta oli mahdollisuus jutustella kenkien suunnittelijan kanssa, ja kaikki se lisäinfo mitä hän oli valmis kanssamme jakamaan. Lisäihastusta Pölkin kenkiin toi tieto siitä, että kaikki Pölkin puukengät ja laukut valmistetaan Suomessa, suomalaisesta parkitusta nahasta.

Koska tunnetusti Kummissa kengissä ostokynnys on korkea, molemmat kenkäparit päätyivät alta aikayksikön parempiin jalkoihin. Vierailun lopuiksi loimme ruinsain mitoin kaihoisa katseita niihin kenkiin jotka eivät mukaamme rahallisen rajallisuuden vuoksi lähteneet. Ilman epäilyksen häivääkään on kuitenkin selvää, että me palaamme vielä.

***

PS. Jos Vironkatu sijaitsee miestäsi väärässä kaupungissa, Terhin kenkiä voi näppärästi ostaa myös netin välityksellä (http://shop.terhipolkki.com/products). Helppoa! Hinnatkaan ei oikeesti ole ihan päätähuimaavia.

PSS. Terhi Pölkin kanssa myymälän jakaa vaatebrändi Month of Sundays. Jos me oltaisiin muotiblogi tulisi tästä ihan oma postauksensa, mutta koska kengissä pysymme, vinkkaamme ainoastaan, että kannattaa ehdottomasti kenkiä sovitellessa käydä myös vaaterekki läpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...