keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Internetajan megatyrkyt nyt myös Instagramissa

Vain muutama vuosi muiden jälkeen Kummat kengät on nyt myös Instagramissa! Osoite on luonnollisesti instagram.com/kummatkengat#. Vielä siellä ei ole paljoakaan matskua, mutta Satussa näkyy jo villiintymisen merkkejä eli eiköhän kohta ala tulvia.



Jos ette ole huomanneet, niin ollaanhan me joka paikassa muuallakin. Koska emme usko ihmisten olevan kykeneviä siirtämään katsettaan sivun oikeaan laitaan, listataan itsemme tähänkin: Twitterissä lauomme kenkä- ja muita huomioita sekä satunnaisesti parhaita paloja Hupsiksen valikoimasta. Kenkäkirppis Hupsista! Facebookissa taas toimii kirppariuden lisäksi kenkäasioiden tieto- ja juorutoimistona.

Jopa Google Mapseista löytyy Kummien kenkien kädenjälki: Shoe Marathon Helsinki, tuo englanninkielinen lahjamme Helsingin kenkäturismille: Neljän kilometrin reitti keskustan läpi, kauneimpien kenkäkauppojen kautta! Nyt kun tuli puheeksi, niin mehän suoritimme kenkämaratonin viimeksi tammikuussa. Kohta onkin sen aika taas, esimerkiksi blogin melkeinpuolivuotisjuhlallisuuksien ja kesäaleiden kunniaksi!

Pinterestissä ei olla. Vielä. Eikä Sihteeriopistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...