lauantai 24. elokuuta 2013

Päivän bongaus: täydelliset punaiset korkokengät

"Ihanat punaiset korkokengät tuolla! Pitäisikö mennä kysymään, mistä ne on?" totesi kesäteatteriseura, joten, hetken ihmeteltyäni käytettyä konditionaalia, menin ja kysyin. "Andiamosta", kuului vastaus, "mutta jo jonkin aikaa sitten".Tarina kenkien takana on se tuttu: Täydellisten punaisten korkokenkien epätoivoinen metsästys. Luulisi, että tuon kenkien überklassikon löytäminen olisi yksinkertaista, mutta ehei todellakaan. Näitäkin kuulemma etsittiin aikansa, kunnes vihdoin nappasi.

Vaikka, tai oikeastaan koska, punainen korkokenkä on ihan tavallinen peruskenkä, ei mikä tahansa kelpaa. Sävyn on oltava juuri oikea, muotoilun virtaviivaisen yksinkertainen mutta persoonallinen, materiaalin näyttävä muttei mauton, kiiltotason juuri sopiva, koron käyttäjänsä tyyliin sopivan leveä ja mukava(hko)kin pitäisi kengän olla. Vaarana on toisaalta tylsyys, toisaalta (tahaton) halvannäköisyys ja kolmannessa kulmassa vaanii vielä törkeä hintakin.

Kuulemieni kertomusten perusteella on helpompaa löytää onnellinen parisuhde tai sopivankypsä avokado kuin juuri ne oikeat punaiset korkokengät. 

Lohduttavaa tietää, että joku on tässä kuitenkin onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...