tiistai 13. elokuuta 2013

Kenkämaratonin bonustrack: Ihmesukkapostaus

Mia oli varautunut kesän kenkämaratoniin paitsi Kujein, myös niihin täydellisesti mätsäävin Falke-sukin. Sukat löytyivät tai ainakin olisivat voineet löytyä Stockan miestensukkaosastolta, mikä saa yhä enemmän epäilemään erillisten miesten- ja naistenosastojen järkevyyttä.

Alkuperäinen yhteys

No kas, sovitusspektaakkelien yhteydessä havaitsimme, että nämä sukathan sopivat melkein minkä tahansa kenkien kanssa. Ihmesukat! Jos joku on toista mieltä niin väärässä on! Vähän meillä on vielä sisäistä ristiriitaa suuresta sukka&sandaalit-periaatekysymyksestä, postannemme siitä perusteellisemman deathmatch-väittelypostauksen vielä joskus. Sukka ja sen yleissopivuus -tekosyyllä saamme kuitenkin esiteltyä vielä muutaman maratonin kohokohdan.

Oho, Nectarinesta löytyneiden Softcloxien kanssa syntyi lystikäs sukka-sandaaliyhdistelmä,
joka ei saanut Satua välittömän oksennusrefleksin valtaan.

Nämä Tizzianan hyllystä löytyneet Pura Lopezin en-tarvitse-enää-koskaan-tikkaita-korkuiset kengät  ja raitasukkamme muodostavat jännittävän värien ja materiaalien kontrastin

Edelleen Tizzianan superalevalikoiman Chie Miharat lystiköityvät entisestään oranssin kosketuksella. 

2OR+BYYATista löytyneet Trippen-sandaalit, jotka nyt sijaitsevat Mian kenkäkaapissa.
Väreihin sukat sopivat loistokkaasti, mutta tyyliin vain silloin jos pitää
selkänsä suorana ja näyttää siltä, että tietää mitä on tekemässä.

Jos olet discoon matkalla, osta nämä! Stocka/Tiger of Sweden. Okei, näiden kanssa ei ehkä enää ihan sukat sopineet – paitsi jos outfittiin olisi jostain yhtäkkiä löytynyt värikäs discohaalari, mielellään kiiltävänä.

Ah, Parikan kanssa sopii kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...