lauantai 13. huhtikuuta 2013

Päivän kengät: Minna Parikka – Seiren

Päivän kengät hetkeä ennen ensi-iltaa

Aiemmin pidin vitsejä naisten alennusmyyntikäyttäytymisestä typerinä legendoina, mutta sitten menin Fashion Stock Salesiin Minna Parikan osastolle. Mikä tappamisen meininki! Kyynärpäät viuhuivat, silmät kiiluivat saalistushimoa ja olen melko varma, että joku yritti suihkuttaa silmiini Lasolia. Harvoin olen pelännyt niin paljon. Ihmettelenkin, miksei aiheesta ole vielä kehittynyt uutta elokuvagenreä, fashion-toimintaelokuvaa: Sinkkuelämää meets Battle Royale in Liekehtivä torni.

Seirenit olivat puhtaasti heräteostos, hopea ei todellakaan ole vaatekaappini tyyppiväri. Jouduin tungoksessa työnnetyksi tämän parin luo juuri kun ne ilmestyivät laatikostansa ja pidin tätä jonkinlaisena merkkinä – varsinkin kun en enää uskaltanut/kyennyt liikahtamaan muitten parien luo. Edullinen hinta toki vaikutti myös, olen aina innokas säästämään kenkäkaupoilla. Hinnan pienuus selittyy osin kenkien ottamalla hitillä, mutta minua pikku naarmut eivät haittaa. Niistähän voi joku vaikka saada sen käsityksen, että minulla olisi elämä.

Harmaalla kesytettynä kengät sopivat hyvin muuten varsin värikylläiseen vaatekertaani. Käyttöä on löytynyt, sillä kengät ovat todella mukavat ja niitä voi käyttää arjessa ja juhlassa, kreisibailausbileistä hautajaisiin. Tosin jos oikeasti kävisin kreisibailausbileissä, voisi minut niiden jälkeen toimittaa suoraan hautajaisiin, omiini. Mutta kenkiä ei tarvitsisi vaihtaa.

Seuraava Fashion Stock Sales Helsingissä 24.–25.5.2013. Pue suojukset ja mene!

2 kommenttia:

  1. Hui, voin kuvitella sen taistelutantereen, kun Parikoita on alessa. Siinä voisi heikkohermoisempi saada jo jonkun paniikkikohtauksen.

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Mutta on se sen arvoista! :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...