sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Pahuksen pohkeet

Olen aina kuvitellut omaavani normaalin ja tylsän jalan, sekä normaalipaksuiset pohkeet. Minna Parikan Eris-saapas osoitti kuitenkin toista. Paksuthan nämä minunkin pohkeeni ovat. Tämä ei kuitenkaan saanut minua jättämään saappaita kauppaan, vaan hääpäivän kunniaksi aviomiehen järjestämä yllätysohjelma suorastaan pakotti minut ne ostamaan.

Ajattelin, että läskejä kiristävät sukkahousut ratkaisevat tämän minimaalisen noin senttimetrin mittaisen ongelman. Kuitenkin, joko valitsin väärän sukkahousumerkin, tai sitten läskin määrä on niin kattava, että ne eivät vaikuttaneet ongelmaani mitenkään. Uhmalla kuitenkin saappaissa koko eilisen illan tepastelin, mutta kotiin päästyäni pohkeisiini nirhautuneet uurteet osoittivat, että asialle on jotain tehtävä.

Normaali ihminen ratkaisisi ongelman viemällä kengät suutariin venytettäväksi. Hmm, itse päätin toimia kuten jokainen itseään kunnioittava nainen toimii kenkäongelman kohdatessa, googlettaa ongelman. Kaikki tietävällä Suomi-24 sivustolla tarjottiinkin ongelmaan helpohkoa ratkaisua. Vaikka en kenties muissa ongelmissani tähän tiedonlähteeseen luottaisi, päätin kuitenkin tarttua tuumasta toimeen, ja antaa vinkeille mahdollisuuden.

Näin se meni:

1) Kostuta kengän sisäpinta, ja sen jälkeen täytä kenkä tiiviisti.


Ihanat Erikset täynnä tiukkaan rullalle käärittyjä Turkista ostettuja halpispyyheliinoja. Näppäränä tyttönä kastelin tuon kengän vartta lähinnä olevan pyyhkeen kosteaksi venymispotentiaalin maksimoimiseksi.


2) Lisää kenkään täytettä aina tunnin parin välein


No, minä tyttö lisäsin. Tässä vaiheessa käärin pyyheliinojen sisään tyhjät puolenlitran vetoiset limupullot. Ja taas odoteltiin. Odotellessa olikin hauska miettiä, että millä näppärillä täyteaineilla voi nainen kenkiään venytelläkkään. 


Muutaman tunnin kuluttua tulos oli tämä:Huomioitavaa on myös. että aina kun survoin kenkään uuden venyttävän "täytteen" sivelin kenkiä haalealla vedellä, kuin kiitospäivän kalkkunaa konsanaan. 

Ja totta tosiaan, pikainen sovitus täyttöjen välillä osoitti, että hommahan toimii kuin unelma. Joko sunnuntain kunniaksi pohkeeni ovat kaventuneet, tai sitten Eris suuressa ystävällisyydessään joustaa ja milli millitä sopeutuu paksuihin pohkeisiini.

Nyt kengät ovat täyteen pingotettuina odottamassa aamua, koska ohjeiden mukaan, niiden on hyvä antaa kuivua täytteineen päivineen yön yli. Olen jokseenkin varma, että aamulla ne ovat täysin sopivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...