torstai 11. huhtikuuta 2013

Päivän asukokonaisuus nro 1

Kummat kengät on saanut tietää, että niin kutsuttu "päivän outfit" on kovin suosittu aihe nykypäivän blogeissa. Nytpä näytetään nuorisolle, mistä keski-ikäinen tyylikana pissii! Oi, kansan syvät, pukeutumisneuvoja kaipaavat rivit! Jo avautuvat persoonallisen pukeutumisen salat ja lyömättömät tyylivinkit! Näitä neuvoja seuraamalla sinäkin voit olla yhtä fantsu kuin me!

Keräsimme moderniin tapaan tyylikollaashin, jolla tarjoamme epätietoiselle pukeutujalle selkeän ja loistokkaan asukokonaisuusehdotuksen à la Kummat kengät. Tällä huolella ja rakkaudella laaditulla ohjeistuksella et voi olla onnistumatta upean ja persoonallisen lookin koostamisessa! 
Pomminvarma pukeutumisjippo. Esimerkkinä kivoista kengistä Minna Parikan Raquel.

Ja kas, näin vinkkiemme avulla olet tyylin terävimmällä huipulla! Miten helppoa se onkaan kun sen osaa!


2 kommenttia:

  1. =D Päivän paras, mä olen aika ahkera tämän outfitin noudattaja, mitä nyt voisin omaani lisätä vielä laukun, sillä rahastan kenkiä ja laukkuja :)

    VastaaPoista
  2. Rakastat kenkiä ja laukkuja? Eeeeeeiii kai nyt sentään ;-)

    Eihän sitä nyt ilman outfit-postausta kehtaa olla olemassa! Olemme tosin kuulleet, että blogeihin kuuluu postata myös lähikuvia macaronseista ja skumppalaseista - ehkä saamme tämänkin joskus suoritettua. Söpö eläinhän meillä onkin jo esiintynyt!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...