tiistai 16. huhtikuuta 2013

Päivän bongaus: Red Wing

Kummat kengät oli päivän toisella kahvitauolla Grupossa, kun mitä mainioimman vintageliike For Love or Moneyn isäntä Juhani Lehmus astui sisään työväenluokan oi!-charmin ja töölöläispapan hillityn porvaristyylin yhdistävissä Red Wing -kengissään. Juhanihan on sen verran tyylikkäästi pukeutuva henkilö, että melkein harmittaa, että aiheemme on pelkästään kengät, mutta tällä mennään.

Siiri varastaa huomion jopa kengiltä

Täytynee tunnustaa, että vielä hetki sitten olimme kenkäjuntteja, jotka eivät tienneet Red Wingeistä mitään. Se asia on nyt korjattu. Erityisesti impromptu-oppihetkestä jäi mieleen selitys kengän tasaiselle pohjalle: Ilman korkoa on hankalampaa kompastua pilvenpiirtäjätyömaalla. Kätevää.

Yhdysvaltalaisia Red Wingejä on valmistettu yli sata vuotta ja muutkin lähteet kuin Juhani ja valmistajan nettisivut vahvistavat, että nämä kengäthän kestää. Tämä nimenomainen pari on tilattu yltiömodernisti internetistä, mutta nostalgisempaa kokemusta halajava voi tutkailla Red Wingejä livenä esimerkiksi Old Gloryssa Albertinkadulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...