perjantai 8. elokuuta 2014

Parikan syysmallisto – tosielämän Kumman kaa?

Ajoittain Kummissa kengissä haastetaan niin itseämme kuin toisiamme. Tällä viikolla haasteen aihetta antoi Parikan syksyn mallisto. Päätimme peribloginomaisen "Uih Aih, ihQ" -tyylisen yleisevaluaation sijasta ottaa uutta näkökulmaa malliston esittelyyn. Suuressa viisaudessamme (ja tunnustetaan nyt samaan syssyyn, että saatoimme olla myös pienessä kofeiinipöllyssä) (ja laiskoja) (emmekä enää keksineet uusia kompositioita kaikkien uutuuksien kuvaamiseen Universumissa) päätimme valita uudesta mallistosta ainoastaan yhden kenkäparin per naama ja tyytyä esittelemään ne. Yhden. Uno. Piste.

Eihän yhdet mihinkään tietenkään riittäneet, joten helpotimme tehtävää sanattomalla liennytyksellä valitsemalla kumpainenkin kahdet suosikit mallistosta henkilökohtaisiin semifinaaleihimme.Pörröllä palkintopallille

Mian maaliviivalle pääsi tällä kertaa tuherolla, touhutuherolla. Tuo oranssi pörrö kengännokalla jakoi Kummien kenkien mielipiteet: Mia tykkäsi (hei, sehän on oranssi!), Satu vieroksui, mutta molemmat ottivat innolla touhutuhero-nimityksen käyttöön. Emme odota henkeä pidätellen, että Minna Parikan markkinointiosasto tarttuisi tähän nimeen.

Kahdesta tuherosta on paha valita
Se on niin ihana pehmoinen!
Ja kiiltävä!
Loppujen lopuksi järki kuitenkin voitti ja Mia valitsi suosikikseen ne kengät, joilla pystyi myös kävelemään. Mukaan ne eivät tosin lähteneet, sillä Mia on tuhonnut kaikki varansa matkusteluun.

Etteikö kenkähommat olisi järkihommia! Pah!

On siinä jalkoja!


Satu pupuisuuden pauloissa

Toisin kuin Mia, Satu on tunnetusti aina järkevä kenkävalinnoissaan (taustalta kuuluva melu on Mia, joka nauraa megalomaanista ivanaurua) ja valitsi heti alkuunsa kahdet kävelykelpoiset, eli siis matalakorkoiset kengät. Koska yhdet puputennarit on jo sisäänajettu, on Sadulla käytännön kokemusta niiden mukavuudesta sekä käytettävyydestä. Ensimmäiseksi suosikkipariksi nousikin Bunny Sneak, pirteän pinkkinä.

Toiseksi semifinaalipariksi arpoontui maihar... herrainkenkätyylinen Buster Spades. Koska suureksi yllätyksemme niitä ei (ainakaan vielä) saa räiskyvissä väreissä, päätyi jalkaan nykyisistä vaihtoehdoista aina yhtä käytännöllinen musta.

Tohtori, nilkoissani törröttää pupunkorvat

Etsi kuvasta Mian oikea sääri


Nämäkin kengät oli aika pörröiset, eli ei ole Satukaan aivan immuuni tuherouden kutsulle

Loppujen lopuksi Sadun ykkösvalinnaksi nousivat pinkit puputennarit. Koska Sadun käytännöllisyydellä ei ole rajoja, pakattiin ne mukaan kotiin vietäväksi normaalikokoa yhtä numeroa suurempana, jotta niihin mahtuu syksymmällä villasukat ja voilá – talvilenkkarit on siinä!

Miten järkevää, käytännöllistä ja taloudellista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...