torstai 21. elokuuta 2014

Pikku ehostuksella eturiviin

Aina kenkäin tuunauksen ei tarvitse olla efektiivistä glitteröintiä, vaan pienen pieni ehostus saattaa riittää. Kenkäkaapin seinäruusukin voi lähes huomaamattomilla parannuksilla saavuttaa ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa. Kuulkaamme Art-sandaalien tuhkimotarina!

"Ennen minäkin olin takarivin tossukka. Viehättävät mekot häipyivät aina paremmin mätsäävien kenkien matkaan. Tässä pinnallisessa päivänasupiirileikissä ei mukavuudellani ollut merkitystä. En minä mikään susiruma ollut, mutta se jokin vain puuttui. Kunnes..."

...ystävättären suosituksesta kokeilin ihan pienen pientä ehostusta. Sipaisin pintaani aavistuksen verran maalia, joka oli  hyvin lähellä omaa väriäni – ja se toi vallan uudella tavalla esiin luontaisen hehkuni! Ja aivan ilman, että näyttäisin paheellisen maalatulta demi-mondelta!

"Pian löysinkin itseni tapahtumien keskipisteestä! Minä – entinen huomaamaton hissukka! Pääsin jopa Birgitan terassille, tuonne etelähelsinkiläisen elämänmuodon huipentumatasanteelle!"
"Vihdoin sain uusia ihania ystäviä vaatekaapista! Nyt elämäni on täydellistä!"

Vaikka sandaalimme on tyytyväinen kevyeen muodonmuutokseensa, on hänellä terveet rajat ulkonäköpaineiden allakin: "Botoxia en ota. Ainakaan vielä.".

Ehostuksessa käytetty Angeluksen Buttercup-sävyä sekä jotain saksalaista Bordeaux'ta. Sekaisin, juuri niin kuin ei saisi. Ja se Bordeaux on siis maalin väri. Tarkempi esimerkki maalausprosessista täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...