maanantai 28. lokakuuta 2013

Päivän kengät: cardifflaiset shrekinnahkasaappaat


Kengänostokohtaus iskee ulkomailla joskus vielä pahemmin kuin kotimaassa. Tilaisuus on (ehkä) ainutlaatuinen ja pelko siitä, että ostamatta jääneet kengät palaavat kummittelemaan yösydämen hetkillä vielä vuosien päästä, on suuri. Harkinta-aikaa ei yleensä ole. Kauppaan ei välttämättä enää löydä uudestaan. Pois kotimaan kamaralta ollessa voi joutua tyylinvaihtomanian pauloihin. Siis ihan pakkohan täältä on edes jotkut kengät ostaa!

Vain kengänostokohtauksen aiheuttamalla akuutilla ulkomaakenkäerheellä voin selittää matkoilta ostamani valkoiset loaferit, beiget polyestervarsitennarit ja spittaricowboykävelykengät.

Cardiffissa ulkomaakenkäerhettä oli helppo välttää, sillä vietin paikalla hyvän tovin, tarjolla oli useitakin kiinnostavia jalkineita, eikä matkatavaroihin kerta kaikkiaan mahtunut kuin yksi pari lisää. Harkintaa oli siis pakko ja mahdollisuus käyttää. Buzz&Co-liikkeestä löysinkin kengät, jotka välttämättä halusin tarvitsin: Oxygenin vihreät Taff-saappaat. Kengät on nimetty Cardiffinkin läpi virtaavan Taff-joen mukaan, joten kenkien briljantti matkamuistostatus suorastaan pakotti ostamaan ne, vaikka sainkin nimen tietooni vasta Suomeen palattuani. 

Kengät – matkamuistoista parhaat!

Virallinen ujo piimä -poseeraus, josta en itsekään tajua, miten jalkani oikein ovat.

Näiden etäisesti maihareita muistuttavien kenkien materiaali on nahka, jonka A epäili olevan peräisin Shrekistä. Varvastilaa saappaissa on sen verran leveälti, että räpylätkin mahtuisivat tai oikeastaan niitä voisi käyttää räpylöinä. Pohja on mukavan tukeva ja varsi luonnollisesti nauhoilla säädettävissä. Sisäänajoa ei tarvittu, vaan kengät olivat heti tohvelinmukavat. Ja väri! Ah, miten juuri sellainen, mitä garderoobini on kaivannut ja tyylikkäämmät ystäväni kaihtaneet!

Ei, en välitä siitä, kuinka monta Shrekiä on menettänyt nahkansa näiden kenkien edestä!

Kuin kaksi marjaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...