sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Päivän bongaus: sadesään juhlakengät

Nämä punaiset Vagabondin tolppakorkokengät komeilivat Kaisaniemen metroasemalla, jossa ihmisoikeustaistelija P oli valmistautumassa Naisten linjan Jaa salaisuus -projektiin liittyvän näyttelyn avajaisiin. Metroasema on luonnollisesti ihan ok paikka valmistautua juhliin, mutta tällä kertaa syynä oli myös se, että itse näyttely on asemalla.

These shoes are made for kicking ass
Näyttely koostuu eri taiteilijoiden teoksista, jotka perustuvat todellisiin kertomuksiin kotiväkivallasta. Tulkintansa esittävät mm. Pertti Jarla, Rakel Liekki, Miss Kompro, Meeri Koutaniemi, Ville Tietäväinen, Antti Nylén, Anu Nirkko, Johanna & Veera Amnelin ja Kaarina Kuusisto-Lukkari. Näyttely on auki marraskuun. Lisätietoja näyttelyn Facebook-sivulta.

Kengät ovat P:n luottojuhlakengät aikojen takaa. Materiaali on muovi ja pohja paksu, joten sadetta ei tarvitse varoa. Jostain käsittämättömästä ylidesignsyystä kengissä meni alunperin remmi vielä nilkan takaakin, mutta toimen ihmisenä P poisti tämän epämukavuutta aiheuttavan tekijän kengästään. Pieni jälkihän siitä jäi, mutta epämukavuuksien poistamisesta elämästä harvoin selviää arvitta.

Naiset ketkuttelemassa kengissä, joita ei todellakaan ole tarkoitettu kävelyyn, ei ehkä ole feministisin mahdollinen valinta, mutta silti tämä klassikkokipale tuntuu sopivan tilanteeseen. Start walking!2 kommenttia:

  1. Upeat kengät, ja biisi! :-)

    xx Sarina
    http://www.bySarina.com

    VastaaPoista
  2. Kyllä, on vain harvoja tilanteita, johon Nancyn Bootsit ei sovi. Näihin kuuluu esim. se, jos kaveri on juuri saanut kipsit molempiin jalkoihin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...