lauantai 9. marraskuuta 2013

Pileet Parikkalassa, osa II

Tällä kertaa emme järjestäneet bileitä itse, vaan saimme ihan virallisen kutsun Minna Parikka Universumiin syys-talvikenkäkatsaukseen. Pian esitettävien syiden takia se saattaa jäädä viimeiseksi. 

Mallisto on jo nähty niin monessa blogissa, että sen esittelyn sijaan keskitymme uusien kenkäposeerausasentojen esittelyyn. Tiedättehän, se ujo piimä on jo niin nähty, aika on kypsä uusille tuulille!

Malliapunamme jostain niistä tanssiohjelmista tuttu tanssijatar K. Se on se, jolla on (parhaat) sääret.


"Original ujo piimä"
Tästä kaikki lähti: klassinen poseeraus, jossa kengän parhaat kulmat näkyvät. Ei kovin luonnollinen asento, toisin kuin seuraavissa poseissa.
"Walk like an Egyptian"
Jalat asetetaan mahdollisimman linjaan peräkkäin, jolloin saadaan esiteltyä kengän molemmat sivut. Mikäli malli ei ole tottunut korkojen käyttäjä, muuttuu pose muotoon "Fall like an Egyptian", jossa erityisesti pohjat ovat edukseen.
"Kevytkenkäinen"
Sitä parempi pose, mitä suurempi osa kengän pinta-alasta on ilmassa ja näyttää heiluvan myrskyn kourissa.
"Hiippari"
Mitä matalammalla polvet, sitä dramaattisempi kuva. Tämä pose kertoo, kuinka hyvin kengät sopivat vakoiluun ja/tai stalkkaukseen.

"Kilpuri"
Ja ei siis tarkoiteta kilpahevosta, vaan kilpatanssijaa. Yleensä. Tyylikkäämpi ja liikunnallisempi versio ujosta piimästä.
"Jaaha."
Vaativa jalannaputus, joka saa kaikki selitykset kalpenemaan.
"Nää kengät niin ostetaan"
Huomaa erityisesti jo kassalle menossa oleva, maasta kohonnut korko sekä jalassa ehdottomasti oleva sovitussukka. Tämä pose tuo kengän sekä lähelle, että kauas, niinku meta-, fyysisellä ja metafyysisellä tasolla.

"Wannabe ballerina"
Kyllä, tässä posessa huomio kiinnittyy vain kenkiin.
"Oppaa!"
Kuvassa oltava näkyvissä käsi, joka on juuri läimäissyt kenkää kansantanssinnan lomassa. Tämä pose leikkii jännittävästi etäisyyksillä ja tuo elävyyttä yleensä niin stabiileihin kenkäkuviin.
"Tikku paskassa"
Sääret näyttää hyviltä, mutta liikahtamaankaan ei pysty, mikä näkyy jalkojen ylettömänä ryhdikkyytenä. Kontrastiksi rinnalle kannattaa tuoda joku raitasukissa hiippaileva hippi.
Pakollinen skumppakuva.
Emme edelleenkään kehtaa esiintyä kasvoinemme, mutta Sadun paheksuva ilme välittynee sensuuriruudunkin läpi. Taustalla edustavampia kenkäillan vieraita.

Jossain vaiheessa iltaa neiti Parikka totesi meidän olevan ihan hulluja. Emme ymmärrä.

3 kommenttia:

 1. noi siniset on IHANAT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Nehän nykyään löytyy meikäläisen kenkähyllystä. Jäi sinne Parikalle vielä muutamat, hae sinäkin samanlaiset itsellesi!

   Poista
 2. Aika makeilta bileiltä näyttää!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...