maanantai 14. lokakuuta 2013

Sutinaa talvikenkävarastossa

Ennen kuin säntäät ensimmäisten kylmien peljästyttämänä ostamaan uusia talvikenkiä, käy kenkäkaappisi kriittisesti läpi. Saattaisiko siellä yksin ja hyljättynä luimistella hyväkuntoiset, kivatkin, mutta aivan väärän väriset  saappaat?

Minultahan tämmöiset löytyi. Vuosia sitten, kun en vielä ymmärtänyt internetin mahdollisuuksia, oli tyytyminen El Naturalistan harmaisiin talvikenkiin, koska muita "värejä" ei juurikaan ollut saatavilla täällä värikartan pohjoisnavalla. Aikani niitä tyytyväisenä käytin, mutta sitten kun DHL alkoi tuoda maailman ovelleni värikkäämpien saappaiden muodossa, jäivät ne kaapin perälle murjottamaan.

Kohtuutonta kengänhukkaa, asialle oli tehtävä jotain!

Itse ottamani kuva maalaamattomasta kengästä ei onnistunut, joten rekonstruoin kuvan kaupan promokuvalla. Lisää mielessäsi tähän reippaasti käytön jälkeä ja huonompi valaistus, niin saat kuvan tilanteesta "ennen".

Minun tapauksessani "jotain" tarkoittaa "väriä". Vihreitä talvikenkiä minulla ei vielä ollutkaan, joten sille tielle mentiin. Muodonmuutos onnistui Angeluksen kenkämaalisävyllä Avocado, sekä sellaisenaan että tummemmaksi toisilla vihreillä sävytettynä. Maalien hankinnasta ja muista käytännön asioista enemmän tässä ja tässä postauksessa.

Bonuksena se, että nyt näitä kenkiä voi käyttää myös sekä tonttu- että menninkäisnaamiaisasussa!


Hillitympää kaveria uusi väri olisi järkyttänyt, minut se sai ilakoitsemaan lähinurmikolla
Rauhallisempi asetelma

Tarkempi lukija huomaa kuvissa kulumisen jälkiä, mikä selittyy sillä, että oikeasti maalasin kengät jo vuosi sitten
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...