maanantai 2. syyskuuta 2013

Kummat kengät koetuksella: Parikaton kuukausi -testi

Kummat kengät bloggaajien lähes viikoittainen lounas nautittiin tänään. Vaihdoimme runsain mitoin kuulumisia kengistämme, viimeaikaisista hankinnoistamme sekä uusista potentiaalisista blogiaiheista. Sadulla oli jalassaan Troentorpit ja Mialla Kujeet.

Kesken Delicaton maanmainion tomaattikeiton meidät ylitti tietoaalto jonka myötä oivalsimme, että Parikka-maniamme on lähtenyt täysin käpälästä. Kysyimme toisiltamme, että onko meidän mahdollista elää Parikatta kokonainen kuukausi? Aiemmin olemme todistaneet että elo Parikoissa sujuu mainiosti. Mutta miten sujuu Kummien kenkien Parikattomuus?

Säännöt on selkeät: Ei osteskelua, ei käyttöä, ei nettisivuja, ei Universumissa roikkumista, ei bloggauksia, ei huiveja, ei hanskoja, ei mitään. Nada. Lompakotkin menee kuukaudeksi vaihtoon. Parikaton kuukausi alkaa nyt. (Kyllä. Tajuamme ironian siitä, että bloggaamme parhaillaan Parikoista. Tägiä ei kuitenkaan tule.)

Kuoliko Satu vieroitusoireisiin? Miten Mia pärjää reissussaan ilman yksiäkään edustus-Parikoitaan? Iskeekö Fluevog takavasemmalta ja vie Parikan paikan? Palaako Camper valikoimiimme vai kompensoidaanko me kriisiämme uusilla Kujeilla? Tämä kaikki ja todennäköisesti paljon muuta Kummissa kengissä kuukauden kuluttua.

Matkan varrella saattaa irrota jälleen muutama twiitti #kuukausiparikoitta tunnuksella.

Kovin yksinäisiltä näyttävät kaverit hyllylle pakattuna. 4 kommenttia:

 1. Auts, ilman osteskelua kyllä pärjäisi, mutta ei ilman käyttöä ;D Mielenkiinnolla odotan, kuinka tästä kuukaudesta selviätte. Itse yritän itselleni hokea, että tarvitsen järkevät mustat nilkkurit, joilla pärjää syyssateissa, en pinkkejä Symbiosis-nilkkureita.

  VastaaPoista
 2. Päätimme myös olla puhumatta (ainakaan keskenämme), twiittaamatta ja kommentoimatta/tykkäämättä fb:ssä mistään aiheeseen liittyvästä.

  Saatamme kerrankin olla aika hiljaisia.

  VastaaPoista
 3. NADA, no mitäs mä nyt sitten teen...

  VastaaPoista
 4. Anne-Maria, tiedät kyllä vastauksen itsekin, mutta kirjoitetaan se nyt ääneen: Sinun on itse alettava pelehtimään P.....n kanssa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...