torstai 6. marraskuuta 2014

Anu'sko - vuoden yllättäjä

Kuten osa teistä on jo kenties huomannutkin, ovat kengät lähellä sydäntäni. Ja vaikka sitä ei kenties aivan ensimmäisenä minusta huomaisikaan, ovat ekologiset arvot myös tärkeitä. Jonkin verran näiden kahden komboa jo tapaa, mutta ulkonäössä usein on toivomisen varaan. Uusin kenkämerkkiystäväni Anu'sko vie tässä kombossa vuoden yllättäjä -palkinnon.

Kuva: Anu'sko
Anu'sko on yhdennaisen kenkämerkki Paimiosta. Anun omien sanojen mukaan jotain puuhaa piti keksiä kun ihmiset eivät tuoneet kenkiään suutariin korjattavaksi. Mikä onni se olikaan meille käsityön, kierrätyksen, kenkien ja maihareiden ystäville!

Itse törmäsin kenkiin Kampin Narikkatorilla syyskuussa Käsityökortteli -tapahtumassa, jossa Anu oli paikalle kenkiään kauppaamassa. Alusta loppuun kierrätysmateriaaleista käsityönä valmistetut kengät ovat uniikkeja ja upeita.
Omaan jalkaani päätyivät nämä eteisen- ja rähjähdysmatosta valmistetut uniikkikappaleet. Muutaman kuukauden käytön jälkeen voin suositella näitä lämpimästi. Nämä ovat ainakin omaan jalkaani oikein istuvat ja mukavat epelit.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että muutkin ovat positiivisesti yllättyneitä Kengät ovat mukavat ja näyttävät.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...