tiistai 7. huhtikuuta 2015

Maailman mukavimmat kengät

Kummat kengät vieraili taannoin tutustumassa lempijäämiehemme OTZin talvikenkävalikoimaan. Vaikka kalenteri näyttää jo kevätkuukausia, totuus ainakin Helsingissä on se, ettei täällä vielä sandaaleilla kekkuloida. Sateisen, loskaisen ja märän kevään pelastus onkin ollut liikkeestä mukaan saadut lahjuskengät, jotka kaikessa mukavuudessaan on ihanat. IHANAT.

OTZ Paso. Toimii talossa ja puutarhassa sekä sateessa ja tuiskeessa. 

Vaikkakin olen kuolettavan rakastunut omiin kenkiini, niin toki liikkeen muukin valikoima oli vaikuttava. Kuten aina. Kenkien suunnittelija Ludo Malmoux on jälleen pistänyt parastaan, ja loihtinut kokoon samanaikaisesti minimalistisen mutta näyttävän kokoelman.


  
Jäämiehen talvikenkävalikoimaa. Olemme polvillamme. Jälleen.Mia toki märehti tuttuun tapaan värien perään. Onneksi väriä löytyy myös talvikengistä. Ehkäpä aavistuksen verran hillitymmin kuin kesäisestä OTZ valikoimasta, mutta löytyy kuitenkin. Jalkaansa armas kollegani valitsi villahousuihin mätsäävät monotyyppiset ratkaisut. Ovat nekin kuulemma oikein lämpimät ja mukavat.

Mia ja OTZ Brogan Vibram

Haluamme jälleen kiittää lempikauppiaitamme OTZ Shoesin Mikonkadun myymälässä kärsivällisyydestä sekä ystävällisyydestä. Ja tietysti kengistä!

1 kommentti:

  1. Ne ei oo villahousut, urpo, ne on SÄÄRYSTIMET!!!!!1!!!!!11!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...