perjantai 2. tammikuuta 2015

Loskasäiden talvikengät lammikossahypiskelijälle

Miksi törsätä rahansa kalliisiin vedenkestäviin talvikenkiin, kun saman voi teeseitseillä kumisaappailla ja villasukilla? Jos oikein hifistelee, voi saappaaseen tunkea pörröisen pohjallisen ja kas – lämpimät, loskankestävät talvikengät ovat valmiit! Eipä tarvitse enää hukata energiaa ylimääräisiin askeliin hyhmäisten lätäköiden kiertämiseksi.

Näkyykö logo?

Ihan mikä tahansa kumisaapas ei kelpaa talvikäyttöön, sillä pohjan muovinen liukkaus saattaa koitua kohtaloksi, varsinkin miinusasteiden yllättäessä. Testaa siis omasi huolella ennen kuin starttaat ankaran spurtin kohti raitiovaunun perävaloja. Oman kokemukseni mukaan ainakin kokokumisilla Huntereilla selviää slapstickittä, mutta varovainen kannattaa olla silti. Kaikilla kengillä. Onhan Suomen talvisää saatanasta ja Helsinki maailman suurin luistinrata.

Tärkeintä kuitenkin on, että tällä yhdistelmällä voi rauhallisin mielin hyppiä lammikoissa. Se, jos mikä auttaa ihmistä kestämään vaalipuheitakin vetisemmät talvikelit.

3 kommenttia:

 1. Näyttää kivoilta! Totta tosiaan, että sen verran liukasta välillä tuolla ulkona on että pitää olla varovainen vaikka olisikin ns. pitävät pohjat!

  VastaaPoista
 2. Kunhan muistetaan, ettei mikään Huntterikaan pidä jäällä. Vielä ei ole keksitty materiaalia mikä pitäisi kaikissa olosuhteissa. Jäällä pitää ainoastaan kenkiin lisätyt liukuesteet piikkeineen! Muistutuksena lisäisin, ettei kumppareita tarvitse heittää roskikseen pienen reiän ilmaannuttua tai koron/pohjan kulumisen takia. Suutari fixaa :-)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, varovainen pitää olla talvikeleissä, jos ei toki muutenkin. Voi, jospa joku vielä keksisi kengät, joilla pysyy pomminvarmasti pystyssä myös jään päällä lilluvassa vesiliirrossa hiekoittamattomalla tiellä, niin olisi monta otsalohkoa pelastettu!

  Hyvä pointti tuo, että kumisaappaitakin pystyy korjaamaan, kiitos!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...