perjantai 30. toukokuuta 2014

8 pahinta kenkätyylimokaa

Me Kummissa kengissä olemme huomanneet, että medialla on tapana varsinkin kesän kynnyksellä julkaista mitä erilaisimpia Hyi kauheeta miten tyylitöntä -listoja. Emme halua olla jämäsijoilla tämänkään asian suhteen, joten saammeko listata: kuumimmat kenkätyylimokat 2014!

Kenkätyylimoka nro 1: Paheksunnan pelko
Kenkätyyliasioissa toisten mielipiteiden miettiminen on jokseenkin turhaa. Tilastollisesti on mahdotonta tyydyttää kaikkien tyylitajua, joten helpointa on täyttää sen toiveet, joka kengissä kulkee.


Kenkätyylimoka nro 2: Trendin harjalle pyrkiminen
Miksi sinä sinne haluaisit? Trendsetter voi parhaimmillaankin olla vain hetken, sitten onkin jo massaa, kun muut seuraavat perässä. Ja taas on keksittävä jotain uutta. Aivan kohtuuttoman rasittavaa. Paljon mukavampaa on pukeutua juuri niin kuin itse haluaa, trendeistä välittämättä, ihan joka päivä!


Kenkätyylimoka nro 3: Usko muotipoliisiin
Muotipoliisi on mielikuvitushahmo, jota vanhemmat käyttää kun ne ei jaksa selittää lapsille, miksi tarhaan ei voi mennä äiskän satiinikorkkareissa. Ainakaan talvella. Oikeasti mitään ylintä ja absoluuttista tyylitietäjää, joka kertoo millaisia kenkiä voit tai et voi käyttää, ei ole olemassa. Päätös on sinun. Oikea kysymys ei ole se, mitä saat jalkaasi laittaa, vaan se, mitä haluat jalkaasi laittaa.


Kenkätyylimoka nro 4: Usko ikärajoituksiin
Kengissä – toisin kuin jotkut jostain käsittämättömästä syystä uskovat – ei ole ikärajoituksia. Ei ole mitään syytä olla käyttämättä omasta mielestä kivoja kenkiä vain siksi, ettei ne "sovi tämän ikäiselle". Mitä pahaa voi muka tapahtua, jos kolmikymppinen käyttää kenkiä, jotka Penan naapurin muijan umpitampion serkun mielestä sopivat korkeintaan parikymppisille? Räjähtääkö hän esim. kappaleiksi heti kengät jalkaan saatuaan?Kenkätyylimoka nro 5: Pukeutumiskoodien ottaminen liian vakavasti
Jos juhlien kutsussa ei ole erikseen tarkkaan kerrottu, miten vieraiden toivotaan pukeutuvan, ei kenkien tummuussävy tai paljastavuusaste ole elämän ja kuoleman kysymys. Pahin mitä voi tapahtua on, että joku tiukkapipo sukulaismuumio pääsee paheksumaan – ja sehän on hänelle silkkaa nautintoa! Win-win!Kenkätyylimoka nro 6: Tyylimokalistojen ottaminen tosissaan
Vitsillä ne on kirjoitettu, vitsillä ne pitää lukijan ottaman. Kuka aikuinen ihminen muka ihan tosissaan haukkuisi yläastetyyliin viattomien sivullisten pukeutumista? Ja mikä älykäs lehti sellaista julkaisisi? Ja miksi? Eihän vahingonilo ja itsensä nostaminen muita arvostelemalla myy. Eihän?Kenkätyylimoka nro 7: Muiden kenkien morkkaaminen
Ilkeily ei ole koskaan tyylikästä.Kenkätyylimoka nro 8: Tylsät kengät
Hirveä rikos kanssaihmisiä koht... Nää, tämäkin on makuasia. Pistä jalkaasi ihan mitkä kengät huvittaa, sukilla tai ilman, tai ole laittamatta mitään. Maailma ei mene raiteiltaan, eikä pitäisi mennä myöskään muiden ihmisten. Ainakaan sellaisten, joilla on elämä.

Kuvamateriaalin lähteet: Reusable Art ja Wikimedia Commons

2 kommenttia:

  1. :D Päivän naurut. Seuraava kenkäostokseni aivan ehdottomasti: pinkit martensit

    VastaaPoista
  2. Muista ottaa hyvät vakuutukset – koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...