lauantai 12. syyskuuta 2015

Melkein-kuraattorit pukeutuvat mustaan

Hautajaisten lisäksi mustilla kengillä on käyttöä myös silloin, kun kuvataiteen kuraattoriopiskelija naamioituu oikeaksi kuraattoriksi. Kaikkihan tietävät, että oikeilla taidekuraattoreilla on mustat vaatteet, hassu nimi, graafinen hiusleikkaus ja silmälasit sekä punaista huulipunaa, sukupuoleen katsomatta. 

Mustanpuhuvia melkein-ammattilaisia. Bongaa kuvasta Chie Miharat.

Tällä kertaa naamioituminen tapahtui Cinematic Senses -näyttelyn avajaisten kunniaksi Kuvataideakatemian Exhibition Laboratory -galleriassa. Elokuvallisuuden teemoja selkeästi ja kiertoteitse käsittelevä näyttely koostuu maalauksista, veistoksista ja installaatioista. Mukana myös juuri AVEK-palkinnon voittanut, maailman ihanin videotaiteilija Anna Estarriola.

 Näyttelystä löytyy hienoja kenkiä myös avajaisten jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Ja mustiin kenkiin näyttäisi pätevän sama armottomuus kuin mustiin vaatteisiinkin: niiden pitää olla laadukkaat, hyvin ja hyvistä materiaaleista tehdyt. Muuten ne näyttävät surkeilta tohveleilta/rievuilta. En nyt puhu kuvassa näkyvistä kengistä :)

    VastaaPoista
  2. Näin juuri! Vaikka kyllähän laatu puskee läpi väristä kuin väristä – ja joskus tohveli&riepu on juuri oikea asuyhdistelmä!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...