tiistai 10. maaliskuuta 2015

Maailman fantsuin kenkäkirppis Kierrätystehtaan kupeessa


Päivitys 13.3.: FB-event löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/432897650208624

Kaikkihan me tiedetään Kierrätystehdas, tuo tyylitietoisten kierrättäjien kokoontumisajo. Kaapelitehtaalla on 25.–26.4.2015 jälleen tarjolla kolttua ja muuta koristetta, joita voi kantaa omatunto puhtaana ja esteettisesti tyydyttyneenä. Kummat kengät suosittelee suunnattomasti!

Kengänkierrätyspäivät Teatterimuseossa

Samaan aikaan Kierrätystehtaan kanssa muuallakin Kaapelilla kierrätetään: Teatterimuseossa järjestetään Kengänkierrätyspäivät, organisaattorina puolet Kummista kengistä. Museon näyttelytilat Kaapelitehtaan G-rapun kolmannessa kerroksessa täyttyvät kirpparista, kengäntuunauspisteestä ja muusta hauskasta ja hyödyllisestä kengänkierrätysohjelmasta sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11–17. Kengänkierrätyspäivä on osa Teatterimuseon Unelmien kuteita -epookkipukunäyttelyn oheisohjelmaa ja voihan pojat, ihan vähään aikaan et pääsekään kenkäkaupoille näin inspiroivaan ympäristöön!


Maailman fantsuin kenkäkirppis

Tapahtuman ykkösohjelma on Maailman fantsuin kenkäkirppis. Jos olet tutustunut Facebookin Kenkäkirppis Hupsikseen, niin samaa meininkiä on luvassa täälläkin: myytäväksi haetaan erikoisia ja erityisiä kenkiä: laadukkaita, näyttäviä, persoonallisia, harvinaisia! Myös vintage on erittäin tervetullutta! Poissaolollaan loistavat vain tavan tossukat. 

Myyntipaikat ovat ilmaisia ja pöydätkin tulevat talon puolesta. Ainoa vaade myyjille on, että Teatterimuseon vuosikortilla kenkien hinnoista saa 10% alennuksen. Niin, että nyt on myös erittäin fiksu hetki hankkia ko. kortti itselleen!

Jäljellä olevat paikat menevät julkiseen jakoon tällä viikolla, mutta nyt on kerrankin Kummien kenkien seuraamisesta jotain hyötyä: lukijamme (kyllä, te molemmat) voivat varata pöytänsä jo nyt, ennen rahvaan ryysistä! Jos siis kaapissasi on ylimääräisiä fantsuja kenkiä, laita postia osoitteeseen kummatkengat (AT) gmail.com ja varaa myyntipaikka! Laita viestiin myös, haluatko pöydän molemmiksi vai vain toiseksi päiväksi, minkälaisia kenkiä aiot myydä ja haluatko kokonaisen pöydän (120 x 60 cm) vai riittääkö puolikas.

Kengänkierrätyspäivien muu ohjelma

Tapahtumassa on muutakin kenkäaiheista toimintaa. Kengäntuunauspisteessä voit hehkeyttää kenkäsi ja nostaa ne uuteen käyttökukoistukseen. Hieman glitteriä, ehkä? Sipaus kiiltoa kärkeen? Kokonaan uusi väritys? Laaja valikoima maaleja ja kimmellystä tykötarpeineen on käytössäsi pientä materiaalimaksua vastaan, samoin kuin Kummien kenkien "asiantuntemus".

Syteen ja saveen – kokeellista kengänmaalausta
Pikkukenkäpygmalion
Maali peittää tyhmyyden jäljet

Tapahtumaan tulee myös muuta kenkiin liittyvää ohjelmaa – viimeisimmät tiedot saat tapahtuman Facebook-sivulta!

Mikä parasta, kengänkierrätyspäivien aikana pääsy näyttelyyn on maksuton! Myytävien kenkien lisäksi voit tutustua Unelmien kuteita -epookkipukunäyttelyn jalkineisiin ja glamouria tihkuviin pukuihin sekä lavastaja Erik Salvesenin töihin – Teatterimuseon lumoavasta perusnäyttelystä puhumattakaan!

Teatterimuseon Kengänkierrätyspäivät
25.–26.4. klo 11–17
Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1G
00180 Helsinki2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...