tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ocram – värejä asustukseen ja kokovartalokäyttöön

Jos ennen törmäsi kauppaan, jonka ikkunassa oli värillisiä kenkiä, pystyi päättelemään sijaintinsa melkoisella varmuudella Iloisen päivän eteen. Nyt saattaa paikallistaa itsensä myös Porthaninkatu neljään.

Väriä löytyy muustakin kuin Caloun kengistä

Ocram on vaatekauppa, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota kenkiin. Värillisiin kenkiin, jos tarkkoja ollaan – esimerkiksi desert booteja (Mikä tää on suomeksi? Aavikkosaapas? Hylätty saapas? Jälkiruokasaapas?) löytyy spektrin joka kulmalta. Tarjolla on kokoelma pienten merkkien kenkiä, joita ei suurista ketjukaupoista hevillä löydä, kuten West Coast, Cravo & Canela, Stylesnob, Migant, Brooklyn ja Hembra. Kummat kengät oli taas tapahtumien keskipisteessä, sillä juuri kysellessäni tyhmiä paikan omistajapuolikas Marco Venäläiseltä, tupsahti sisään myös laatikollinen kukallisia Dr. Martenseja!

Kummat kengät myrskyn silmässä: juuri saapuneet kukkaismartensit

Toisin kuin ammattitaitoinen kirjoittaja, en kysynyt tämän sandaalin merkkiä eikä laatikossa lue mitään. Mokomat epäinformatiiviset kenkäpakkausdisainerit! Taustalla West Coastin korkokengät, esimerkillisesti merkityn laatikon päällä.

Liikkeessä toimii myös koruliike Cin cin,  jonka tuotteet kimmeltävät kilpaa Stylesnobin korkokenkien kanssa
Hembran valikoimasta löytyy myös maanläheistä sävyskaalaa

Vaikka Ocram on etupäässä naistenvaateliike, on tarjolla myös miesten kenkiä. Tai siis silleen perinteisesti ajateltuna miesten kenkiä, kaikkihan ne oikeasti ovat unisex. Värien kysyntä on kuulemma nousussa, mistä ei voi olla kuin iloinen! Venäläinen liputtaa väreillä asustamisen puolesta, ja Ocramin muotokieleltään vahvat ja selkeät kengät sopivatkin sellaiseen toimintaan loistavasti. Sain myös vinkin kenkien maalaukseen: pienoismallimaali on kuulemma kestävämpää kuin nahkamaali!

Toivon porttiteorian toimivan ja asusteväripilkkujen lisääntymisen johtavan viimein harmaan leiskuvien sävyjen diktaattorin aseman romahtamiseen pääkaupunkiseudun pukeutumisessa!

Ocram
Porthaninkatu 4, Kallio
www.ocram.fi
Ocram Facebookissa

Oranssit desert bootit sointuvat kauniisti aleilmoon, vink vink

Cravo Canelan maiharit ovat olleet hitti. Ei ihme. Tai siis, onhan se, Helsingissä.
Mustiakin kenkiä löytyy, mutta ne on diskreetisti sijoiteltu ikkunalaudan alle

Jos saappaassasi ei ole kimalletta tarpeeksi omasta takaa, sitä voi lisätä korulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...